24/7 klaar om u op uw bestemming te brengen

Over ons

De Thoolse Taxi is aangesloten bij Zorgtaxi West-Brabant. Daarmee bent u verzekerd van goed zorgvervoer in personenauto of (rolstoel)bus. Onze chauffeurs en chauffeuses rijden u naar ieder ziekenhuis/medisch centrum en begeleiden u desgewenst tot bij de arts, therapeut of behandelaar. In bepaalde gevallen wordt het vervoer vergoed door uw verzekering. Wij werken samen met bijna alle zorgverzekeraars en informeren u graag over het verkrijgen van een machtiging en de vergoedingsmogelijkheden.

Vertrouwd vervoer
Ook voor het vervoer van schoolkinderen staat De Thoolse Taxi voor u klaar. Het team heeft ervaring in het dagelijks schoolvervoer van kinderen met speciale begeleiding naar school. Door te werken met vaste chauffeurs, stappen de kinderen bij een vertrouwd gezicht in de auto.

KEURig
De Thoolse Taxi is aangesloten bij de KNV en bezit het TX-Keur, het landelijke kwaliteitskeurmerk voor taxivervoer. Al het personeel is BHV-getraind en het wagenpark wordt periodiek onderhouden. Zo bent u altijd verzekerd van een perfecte taxirit.